Home » » FOTBAL: Oțelul învinge Aerostar în "finala" turului

FOTBAL: Oțelul învinge Aerostar în "finala" turuluiSuporter Club Oțelul Galați a câștigat cel mai important  meci din turul actualei ediții  a Ligii a III-a.  "Finala" turului cu Aerostar Bacău a fost câștigată de Oțelul cu scorul 1-0. La pauza cele două echipe au intrat la egalitate, scor 0-0. Oaspeții au irosit prima mare ocazie a meciului, în minutul 19 portarul gălățenilor Andrei Udeanu a apărat o lovitură de pedeapsă. Oțelul a replicat imediat, iar peste trei minute portughezul Ruben Silvestre a trimis cu capul spre poartă mingea fiind respinsă în bara transversală de Hărăguță, portarul băcăuanilor, iar peste alte cinci minute Chiriac a trimis un șut bun de la distanță. 

În partea secundă Oțelul a început mai bine, în minutul 61 Silvestre a trimis paralel cu poarta, iar peste patru minute Alexandru Vasile a deschis scorul cu o execuție norocasă, dar spectaculoasă, șut - centrare de pe partea dreaptă în poarta lui Hărăguță. Oaspeții au irosit o ocazie importantă de a marca, în finalul jocului, minutul 89, puțin pe lângă poartă.

După victoria cu Aerostar Oțelul egalează echipa din Bacău la puncte și este pe locul doi in clasamentul seriei I din Liga a III-a.

Oțelul: Udeanu - Vasile, Gâță, Bârlădeanu, Chiriac, Sebastian, Sălăgeanu, Bahnașu, Ilie, Silvestre, Cârjan. Antrenori: Alex Ciobanu și Eugen Baștină. Au mai jucat: Chebac, Muscă, Stoian, Manău. 

Etapa viitoare, ultima din tur, Oțelul va juca pe terenul celor de la AFC Hărman, 2 decembrie, ora 14.00. 

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger