Home » , , , , , » FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a IV-a cu o etapă înainte de finalul turului

FOTBAL: Schimbare de lider în Liga a IV-a cu o etapă înainte de finalul turuluiDin campionatul Ligii a IV-as-a mai scurs o etapă, cea de a XII-a, penultima din tur. Penultima rundă din acest an a venit cu o schimbare importantă în partea superioară  a clasamentului. Liderul de dinaintea etapei, Unirea Braniștea a scos doar o remiză, scor 1 - 1, la Ghidigeni, cu Muncitorul și a pierdut primul loc în clasament. Profitând de pasul greșit al echipei din Braniștea Gloria Ivești a obținut o victorie, scor 3 - 0, rezultat omologat de Comisa de Competiții AJF Galați, și a preluat conducerea în Liga a IV-a gălățeană. 

Celelalte două echipe din ”careul de ași”, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, au obținut victorii în etapa curentă, CSU a câștigat la ”masa verde”, scor 3 - 0, cu Viitorul Costache Negri, iar Zimbrul Slobozia Conachi s-a impus, scor 5 - 2, cu gălățenii de la Quantum Club. În celelalte meciuri ale etapei Avântul Vânători a pierdut jocul de pe teren propriu cu Viitorul Umbrărești, scor 1 - 6, iar Avântul Drăgănești a obținut o victorie, scor 3 - 0, cu cei de la Juventus Toflea. 

Cu o etapă înainte de finalul turului, Gloria Ivești a preluat conducerea în Liga a IV-a Galați cu 28 de puncte din 11 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Unirea Braniștea, echipa din Ivești are avantajul golaverajului superior, + 27, față de +18 Unirea Braniștea, cât și cel al meciului direct, câștigat, scor 2 - 1, la Braniștea. Alte două echipe, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, ambele cu câte 27 de puncte, unul mai puțin decât liderul, închid plutonul fruntaș din Liga a IV-a. 

În etapa a XIII-a, ultima din tur, 25 - 26 noiembrie, sunt programate jocurile: Viitorul Costache Negri - Avântul Drăgănești, Victoria Independența - CSU ”Dunărea de Jos”, Quantum Club Galați - Gloria Ivești, Viitorul Umbrărești - Zimbrul Slobozia Conachi, Unirea Braniștea - Avântul Vânători și Agrostar Tulucești - Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea- stă.             
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger