Home » , » FUTSAL: United s-a impus categoric în jocul cu Spicom Sfântu Gheroghe

FUTSAL: United s-a impus categoric în jocul cu Spicom Sfântu GherogheDupă 9 - 0 la Reșița, 10 - 1 la Târgu Mureș, vicecampionii de la United au obținut o nouă victorie la scor în Liga I de futsal. În etapa a XI-a  echipa lui Cosmin Gherman s-a impus cu scorul 13 - 1, pe teren propriu, în fața celor de la Spicom Sfântu Gheroghe. 

United a obținut victoria fără prea mari eforturi, gruparea din Covasna a venit la Galați cu o rotație extrem de scurtă, cei cinci jucători din echipa de start plus trei rezerve, din care una de portar. Omul meciului a fost brazilianul Kailom Borges cu patru goluri. Pentru United au mia marcat: Adrian Lașcu 3, Guilherme  Varela 2, Octavian Cireș 2, Octavian Cireș. tabela din jocul de azi a fost ”închisă” de golul marcat de juniorul Robert Crișan - prima reușită în Liga I.

De remarcat, prima repriză s-a încheiat cu 0 în dreptul ambelor echipe la capitolul greșeli, prima greșeală pe tabelă fiind contabilizată abia în a doua jumătate a reprizei secunde. 

United: Wellington Silva, Ionuț Păduraru, Andrei Dinicuță - portari; 

Constantin Burdujel, Adrian Lașcu, Kailom Borges, Guilherme  Varela; 

Bogdan Covaci, Octavian Cireș, Viorel Cojoc, Ovidiu Tudose; 

Vasile Boubătrîn, Andrei Apostol, Robert Crișan; 

Antrenori: Cosmin Gherman și Alexandru Tănăsilă. 

Cu 24 de puncte, din 9 jocuri, United este pe locul trei în clasamentul la zi din Liga I. Pentru United urmează o etapă de pauză, jocul din etapa a XII-a, de la Deva , cu Autobergamo, a fost amânat, conform programării inițiale următorul meci pentru gălățeni va fi în etapa a XIII-a, pe teren propriu, cu Imperial Miercurea Ciuc.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger