Home » , , » HANDBAL: CSU Danubius - o nouă înfrângere în Liga Florilor

HANDBAL: CSU Danubius - o nouă înfrângere în Liga FlorilorEchipa feminină de handbal CSU Danubius a înregistrat a cincea înfrângere în Liga Florilor. În primul meci al cuplajului de duminică de la ”Polivalentă” echipa gălățeană a pierdut cu scorul 23 - 25, jocul cu CSM Bistrița. 

La pauză echipa oaspete a intrat în avantaj, scor 14 - 9. Până aproape de jumătatea reprizei cele două echipe au mers cap la cap pe tabelă. În minutul 12, la scorul 4 - 4, CSU a beneficiat de o aruncare de la șapte metri, ratată de macedoneanca Livinikj, moment al jocului ce s-a dovedit a fi important în desfășurarea ulterioară a jocului. În repriza secundă cele două echipe și-au împărțit momentele de superioritate. Bistrița a început mai bine, iar în minutul 45 s-a înregistrat avantajul maxim din acest joc, scor 14 - 22. În ultima parte a meciului CSU a revenit și a sperat în egalare. Denisa Șelever și Cristina Clisu au ținut echipa gălățeană în joc prin golurile marcate. Cu teri minute înainte de final, al scorul 21 - 25, CSU a beneficiat de superioritate numerică, dar atacurile inițiate de Sheiko, Șelever sau Clisu au rămas fără finalitate.    

În clasamentul din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 10 cu 9 puncte acumulate în 9 jocuri disputate. Etapa viitoare, 12 noiembrie, CSU Danubius va juca la Vâlcea, cu HCM, de la ora 16.30, joc ce va fi transmis în direct de TVR. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger