Home » , » HANDBAL: CSU Danubius a trecut cu greu de ”lanterna roșie”

HANDBAL: CSU Danubius a trecut cu greu de ”lanterna roșie”Echipa feminină CSU Danubius a obținut a patra victorie, scor 20 - 17, în Liga Florilor. Gruparea gălățeană a avut mult de furcă cu ”lanterna roșie”, CSM Slatina, pentru a-și adjudeca victoria din ultimul meci al anului. 

După primele 30 de minute CSU avea un avantaj de trei goluri, scor 12 - 9. Gălățencele au început mai greu meciul, au marcat primul gol abia în minutul 6, din șapte metri, Ala Sheiko a egalat la 1. Odată ”ghinionul” spart fetele lui Valeriu Costea au surprins adversarul cu contraatacuri rapide și și-au construit un avantaj de trei goluri la pauză. Și după pauză CSU a început mai greu, apatia ofensivă a gazdelor a permis echipei din Slatina să egaleze, la 13, în minutul 41, sau 14 în minutul 44. Andreea Taivan a marcat golul desprinderii, reușita fiind dublată de o nouă intervenție salvatoare a portarului Elena Șerban, urmată de un noul gol al jucătoarei din Ucraina Ala Sheiko. CSU s-a desprins decisiv, 17 - 14, în câștigătoare după o reușită a Dacianei Balaban. Plecată pe contraatac Daciana a marcat în poarta goală a echipei din Slatina, portarul era schimbat cu o jucătoare de profil ofensiv pentru a crea superioritate, și a obținut și eliminare de două minute în echipa din Slatina. 

Victoria cu echipa din Slatina a fost a patra în Liga Florilor pentru CSU Danubius iar în clasament echipa gălățeană este pe locul 9 cu 12 puncte din zece jocuri. După acestă etapă Liga Florilor intră în pauză următoarea etapă, a XI-a, este programată pentru 10 ianuarie 2018 etapă în care CSU Danubius va juca pe terenul celor de la ”U” Cluj - Napoca.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger