Home » , » HANDBAL: Înfrângere categorică pentru CSU Danubius la Râmnicu Vâlcea

HANDBAL: Înfrângere categorică pentru CSU Danubius la Râmnicu Vâlcea


Echipa feminină de handbal CSU Danubius nu reușește să își găsească cadența în actuala ediție a Ligii Florilor. În etapa a IX-a din LNHF CSU Danubius a înregistrat a treia înfrângere consecutivă, a șasea din sezon, scor 26 - 17, pe terenul celor de la HCM Râmnicu Vâlcea. 

CSU a intrat la pauză cu un deficit de șase goluri, scor 6 - 12. Diferența de la pauză de șase goluri s-a conturat în finalul reprizei, după o perioadă negră de aproape 13 minute fără gol marcat de CSU. Deși a avut patru minute de om în plus, două eliminări de două minute, CSU nu a reușit să puncteze pe tabelă. 

După pauză CSU a amenințat victoria gazdelor doar în primul sfert de oră. Macedoneanca Elena Livrinikj a marcat de cinci ori în primele minute, de patru ori consecutiv (două din 7 metri), și a  apropiat CSU la doar trei goluri, scor 15 - 12, minutul 43, cea mai mică diferență pe tabelă din partea secundă. 

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost  Elena Livrinikj cu nouă goluri. Pentru CSU au mai marcat: Nicoleta Safta 3 g, Daciana Balaban 2g, Cristina Clisu, Denisa Șelever, Ala Sheiko - câte un gol. În clasamentul din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 10 cu 9 puncte din 9 jocuri. În Liga Florilor, în acest an, se va mai disputa un joc, sâmbătă, 18 noiembrie, CSU Danubius va juca pe teren propriu cu ultima clasată din Ligă, CSM Slatina.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger