Home » , » HOCHEI: ”Dublă” cu Sportul, la Galați, pentru Dunărea

HOCHEI: ”Dublă” cu Sportul, la Galați, pentru DunăreaHocheiștii seniori de la Dunărea continuă parcursul în Campionatul Național de seniori. Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora  18.30, și duminică, 5 noiembrie, de la ora 11.30, echipa pregătită de Cornel Chiriță și Vitalii Donika va juca cu cei de la Sportul Studențesc la Patinoarul Dunărea, ”dublă” în care echipa din București este considerată echipa gazdă, din cauza lipsei unui Patinoar funcțional în Capitală gruparea bucureșteană susține toate meciurile în deplasare. 
  
Înaintea celor două jocuri cu Sportul de la Galați Dunărea este pe locul cinci în clasament cu 11 puncte din 11 jocuri, în timp ce Sportul este ultima fără puncte.    

După cele două jocuri cu Sportul hocheiștii gălățeni au programate alte două jocuri pe teren propriu, săptămâna viitoare, 9 - 10 noiembrie, cu liderul al zi din Campionatul Național, Sport Club Miercurea Ciuc. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger