Home » , » Mihai Brandabur, despre plecarea lui Cornel Chiriță și situația financiară de la Dunărea

Mihai Brandabur, despre plecarea lui Cornel Chiriță și situația financiară de la Dunărea


Înaintea celor două jocuri cu SC Miercurea Ciuc de la Galați, situația la Dunărea nu este tocmai roză, unul dintre antrenorii echipei, Cornel Chiriță, și-a anunțat intenția de a pleca de la echipă. Directorul de la CSM Dunărea Mihai Brandabur ne-a spus că deocamdată o decizie finală nu a fost stabilită în acest sens.  ”Domnul Chiriță și-a anunțat intenția de a pleca de la echipă. O să am o discuție cu el astăzi și vom vedea ce vom stabili. Este posibil să rămână Vitali Donika principal, dacă domnul Chiriță nu va mai continua, e posibil să aducem alt antrenor, iar Vitali să fie secund”, ne-a spus Mihai Brandabur directorul de la CSM Dunărea Galați. 

Legat de situația financiară Mihai Brandabuir ne-a declarat: ”Jucătorii se pregătesc pentru cele două meciuri cu Sport Club Miercurea Ciuc. Restanțele financiare mai sunt pe o lună, săptămâna trecută le-am plătit restanțele pe o lună, le-am plătit luna august săptămâna trecută, săptămâna asta le vom rezolva și pe luna septembrie”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger