Romina Filip: ”Cea mai frumoasă amintire de la Galați vor rămâne suporterii”

24
Fostul căpitan al echipei feminine Phoenix Galați, Romina Filip, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre perioada petrecută la Galați, cele mai frumoase amintiri legate de Galți cât și despre revenirea la Galați din postura de adversar. 
Cum te-ai simțit la Galați în cele patru sezoane petrecute la Galați ? 

– În cei patru ani la Galați m-am simțit iubită și apreciată, acesta este adevărul. Consider că ăsta este cel mai mare câștig pentru un sportiv, atunci când vede sala plină care îl susține, așa cum a fost în cele patru sezoane petrecute de mine acolo.   

Week – end – ul precedent a avut loc meciul dintre Phoenix și SCM Timișoara, actuala ta echipă, cum ai trăit revenirea ta la Galați ca adversar ? 

– În ziua meciului m-au încercat mai multe sentimente, a fost foarte ciudat, dar plăcut în același timp. Am avut ocazia să mă revăd cu oameni care m-au susținut, iar acum au venit să mă vadă din postura de adversară. A fost foarte frumos, am plecat cu brațele pline de flori, m-am simțit extraordinar.  
Cum ai primit veste retragerii echipei feminine Phoenix din campionat ?

– Retragerea echipei de fete este o veste tristă atât pentru mine cât și pentru iubitorii spotului din Galați. În general sportul în România întâmpină probleme. Spre exemplu două dintre cele 12 echipe înscrise în Liga Națională de Baschet Feminin au decis să se retragă din campionat înainte de începerea lui. Sper să se rezolve aceste probleme, iar baschetul feminin să revină la Galați. Este o veste tristă pentru mine, dar trebuie să mergem înainte să continuăm ce ne-am propus pe mai departe.     
Care ar fi cea mai frumoasă amintire a ta legată de Galați, de Phoenix ?
– Sincer, cea mai frumoasă amintire de la Galați vor rămâne suporterii, nu doar că ne-au susținut necondiționat, cu o mare parte din ei am ajuns să îi numesc prieteni în ziua de azi, iar acest lucru mă bucură.   
Ai fi dispusă să revii la Galați într-un proiect viitor ?
– Cu siguranță aș fi dispusă să revin la Galați, m-am simțit foarte bine acolo, am avut parte de un staff minunat, alături de care am progresat, nu am nici un motiv să spun nu echipei din Galați.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal