Home » » RUGBY: Gabriel Partenie - marcatorul primului dropgol din actuala ediție a DNS

RUGBY: Gabriel Partenie - marcatorul primului dropgol din actuala ediție a DNSRugby Club Municipal Galați a disputat sâmbătă ultimul meci de pe teren propriu din turul actualei ediții a Diviziei Naționale de Seniori. Jocul a fost pierdut de rugby-știi gălățeni, 11 - 14 cu cei de la CS Năvodari, însă un alt aspect al jocului iese în evidență. 

În partea secundă a jocului de sâmbătă Gabriel Partenie s-a remarcat cu un procedeu tehnic mai rar întâlnit în DNS. După ce transformat o lovitură de pedeapsă, centrul de la RCM Galați a trimis balonul printre buturi și din acțiune prin intermediul unui dropgol. Dropgolul marcat de Gabriel Partenie a fost primul din ediția 2017 - 2018 a Diviziei Naționale de Seniori, conform casetelor statistice ale meciurilor de aici.    

Dropgol - lovitură de picior căzută, un jucător poate marca un drop gol atunci când, în timpul jocului, șutează balonul la țintă, după ce l-a lăsat să cadă pe sol și l-a lovit în timpul traiectoriei ascendente a acestuia.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger