Home » » RUGBY: ”Haiducii” de la RCM Galați marcatori pentru echipa națională a Republicii Moldova

RUGBY: ”Haiducii” de la RCM Galați marcatori pentru echipa națională a Republicii MoldovaEchipa națională a Republicii Moldova a susținut un nou meci în Rugby Europe Internațional Championship, Divizia Trophy. ”Haiducii” au jucat pe teren propriu, la Orhei, cu echipa similară a Elveției, joc pierdut de Moldova cu scorul 20 - 22, la pauză 8 - 15.

11 din cele 20 de puncte marcate de ”haiduci” au fost reușite de jucători ce sunt legitimați la gruparea de liga secundă Rugby Club Municipal Galați. Fundașul Adrian Adam a marcat șase puncte, prin intermediul a două lovituri de pedeapsă transformate, iar mijlocașul la grămadă Vadim Preguza a reușit un eseu.    

Din lotul cu care ”haiducii” abordează calificările Campionatului European, Divizia Trophy, de la RCM Galați se mai regăsesc: Serghei Budaian, Mihi Diaconu, Adrian Adam, Cristian Leșanu, Ion Nimirenco, Vadim Preguza și Alexandru Șișcan.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger