Home » » RUGBY: RCM Galați are zece jucători convocați la echipa națională a Republicii Moldova

RUGBY: RCM Galați are zece jucători convocați la echipa națională a Republicii Moldova

După ce s-au încheiat jocurile din turul actualei ediții a Diviziei Naționale de Seniori rugby-ul continuă cu meciurile echipelor naționale. Clubul gălățean Rugby Club Municipal are în acestă perioadă mai mulți reprezentanți la echipa națională a Republicii Moldova. ”Haiducii” susțin în acestă perioadă meciurile din campanie de calificare la Campionatului European, Divizia Trophy.  Sâmbătă selecționata Republicii Moldova a jucat în Polonia și a pierdut jocul cu scorul 0 - 13. Din echipa Moldovei s-au remarcat doi dintre jucătorii de la RCM Galați, Igor Mișin și Mihai Gheorghieș, în timp ce pilierul Radu Cibotaru a încasat un cartonaș galben. 

Sâmbătă, 25 noiembrie, selecționata Republicii Moldova are programat meci pe teren propriu, la Orhei, cu echipa similară  a Elveției, în aceeași competiție. Din lotul cu care ”haiducii” abordează calificările Campionatului European, Divizia Trophy, de la RCM Galați se mai regăsesc: Serghei Budaian, Mihi Diaconu, Adrian Adam, Cristian Leșanu, Ion Nimirenco, Vadim Preguza și Alexandru Șișcan. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger