RUGBY: RCM Galați a pierdut la limită jocul cu Năvodariul

25

Seniorii de la Rugby Club Municipal Galați au susținut sâmbătă ultimul meci de pe teren propriu din turul actualei ediții a Diviziei Naționale de Seniori. gruparea gălățeană a primit replica pe stadionul ”Municipal” celor de la CS Năvodari -adversar tradițional al băieților de la RCM.

La fel ca celelalte jocuri dintre gălățeni și gruparea constănțeană jocul a fost echilibrat, iar la final gruparea gălățeană a cedat la limită, scor 11 – 14, după ce la pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 8 – 8. Pentru RCM Galați punctele din jocul cu Năvodariul au fost marcate de Mihai Gheorghieș, un eseu, iar căpitanul Gabriel Partenie a transformat o lovitură de pedeapsă și a marcat, în premieră pentru acest sezon, un dropgol.   

XV – le Galațiului: Adrian Adam, Mihai Gheorghieș, Igor Misin, Gabriel Partenie – căpitan, Georgian Ionuț Cucu, Vasile Leu, Paul Bolta, Dragoș Giușcă, Cristian Bianu, Sergehi Budaian, Costel Buruiană, Ion Nimerencu, Cristian Leșanu, Nicu Manolchi, Gabriel Cotici. Rezerve: Daniel Josan, Constantin Badea, Radu Bălcescu, Costel Daniel Dușacovschi, Alexandru Șișcan, Mihai Costin Neaga, Vadim Preguza, Teodor Andrei Radu.   

Ca urmare a înfrângerii la – 3 puncte RCM Galați a câștigat punctul bonus defensiv, al treilea din acest sezon. În clasamentul Diviziei Naționale de Seniori RCM Galați este pe locul șase cu 11 puncte din șase jocuri. Pentru echipa gălățeană urmează jocul din ultima etapă a turului sezonului regulat, 12 noiembrie, de pe terenul celor de la Bucovina Suceava,   

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal