Home » , » Vitali Donika: ”Microclimatul din vestiar nu este așa bun”

Vitali Donika: ”Microclimatul din vestiar nu este așa bun”Antrenorul de la Dunărea Vitali Donika a vorbit la finalul meciului doi cu SC Miercurea Ciuc despre cele două jocuri pierdute cu scorul 3 - 4. ”Echipa a jucat bine aceste două meciuri, dar nu suntem compleți, așteptăm ceva întăriri la echipă, jucători tineri, iar în jocurile următoare să arătăm mai bine. Ne luptăm pentru  puncte. Avem nevoie de puncte pentru a obține calificarea în play-off, iar următoarele meciuri trebuie să le câștigăm, vom avea meciuri importante cu Progym Gheorgheni și Steaua”.  


Despre situația financiară a echipei Donika a spus:  ”Microclimatul din vestiar nu este așa bun, pentru că avem ceva probleme cu banii, în acest sezon banii nu au venit la timp, dar pas cu pas probleme se vor rezolva, în următoarele două săptămâni se vor rezolva probleme cu banii. Pentru noi urmează meciuri importante cu Gheorgheniul și Steaua, meciuri în care trebuie să câștigăm puncte. Vrem să obținem calificarea în play-off, nu renunțăm la hochei, trebuie să luptăm și să câștigăm”. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger