Home » » VOLEI: Arcada a învins în minimum de seturi Craiova

VOLEI: Arcada a învins în minimum de seturi CraiovaEchipa de volei masculin Arcada Galați a obținut a opta victorie în actuala ediție a Diviziei A1. Gruparea gălățeană a învins, în minimum de seturi, cu scorul 3 - 0 (25 -22, 25 - 22, 25 - 23), fosta campioană a României SCMU Craiova. 

Cu 14 puncte Fereira Rangel a fost cel mai bun jucător de la Arcada, ceilalți realizatori de puncte de la Arcada au fost. Jeliazkov 13, Spânu 11, Bala 10, Kovacevic 8, Filipov 2, Despotovski 1. Au mai jucat: Șerban Pașcan, Liviu Cristudor, Majstorovic. Antrenori: Nicu Harabagiu și Marian Apostu.

După zece etape din Divizia A1 Arcada este pe locul trei în prima ligă masculină de volei cu 24 de puncte din zece jocuri. Pentru Arcada urmează alte două jocuri consecutive pe teren propriu. Prima dată, miercuri, 29 noiembrie, echipa gălățeană va juca în Cupa României, cu Dinamo București, iar la finalul săptămânii viitoare, 2 decembrie, Arcada va juca în ultima etapă din tur cu CSU Timișoara. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger