Home » » VOLEI: Arcada s-a impus în restanța de la Cluj - Napoca și a urcat pe locul doi

VOLEI: Arcada s-a impus în restanța de la Cluj - Napoca și a urcat pe locul doiEchipa de volei masculin Arcada Galați a câștigat meciul restant din Divizia A1, de la Cluj - Napoca, cu echipa locală ”U”. Gălățenii au cedat un set la Cluj - Napoca și s-au impus cu scorul 3 - 1, 18 - 25, 25 - 22, 25 - 11, 25 - 22.

Cel mai bun jucător de la Arcada a fost Marian Bala cu 16 puncte realizate. Pentru Arcada au mai reușit puncte: Fereira Rangel și Gontariu - câte 14 puncte, Slujagic 12p, Kovacevic 8p, Jeliazkov 4p, Filipov, Pașcan, Majstorovic - câte un punct. 

Cu cele trei puncte acumulate în restanța de la Cluj - Napoca Arcada a urcat pe locul doi cu 21 de pun cte din opt jocuri, al egalitate de puncte și jocuri cu liderul Steaua București. De altfel, Arcada și Steaua se vor întâlni în meci direct sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 13.45, în Sala Sporturilor Dunărea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger