Home » » VOLEI: Victorie în trei seturi pentru Arcada la Dej

VOLEI: Victorie în trei seturi pentru Arcada la DejEchipa de volei masculin Arcada Galați a obținut a treia victorie a sezonului de trei puncte. Gălățenii au jucat în etapa a VIII-a din Divizia A1 la Dej, cu echipa locală Unirea. Jocul a fost câștigat de Arcada cu scorul 3 - 0, 25 - 18, 25 - 23, 25 - 23. 

Cel mai bun jucător de la Arcada a fost Marian Bala cu 10 puncte realizate, ceilalți realizatori de puncte ai echipei gălățene au fost: Spânu - nouă puncte, Kovacevic, Fereira Rangel, Jeliazkov câte șapte puncte, Gontariu - un punct, conform FR Volei. La jocul de la Dej antrenorii de la Arcada au fost Neculai Harabagiu și Marian Apostu. 

În clasamentul la zi din Divizia A1 Arcada este pe locul trei cu 18 puncte din șapte jocuri. Luni, 13 noiembrie, de la ora 12.00, echipa gălățeană va juca tot în județul Cluj cu cealaltă echipă din județ ce activează în Divizia A1, ”U” Cluj - Napoca - joc restant din etapa a VI-a. Pe teren propriu Arcada va juca sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 13.45, cu Steaua București, echipa de pe locul doi. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger