Home » , , » BASCHET: Phoenix a depășit granița celor 100 de puncte marcate în a șasea victorie stagională din LNBM

BASCHET: Phoenix a depășit granița celor 100 de puncte marcate în a șasea victorie stagională din LNBMPentru prima oară în acest sezon, echipa masculină Phoenix Galați a trecut granița celor 100 de puncte într-un meci din LNBM. În etapa a opta din prima ligă masculină Phoenix s-a impus cu scorul 102 - 61 pe terenul ultimei clasate Dinamo București, într-un joc în care Phoenix a condus pe toată durata meciului, iar distribuția scorului pe sferturi a fost: 15 - 30, 13 - 28, 18 - 26, 15  -18. 

Omul meciului a fost americanul Tony Gugino. Cu 23 de puncte marcate, în 25 de minute jucate, și 11 recuperări Gugino a încheiat meciul de la București în ”double - double”. Alți cinci jucători de la Phoenix: Miller cu 17 puncte marcate, Rundles cu 15p, Hadzifezovic 14p, Pavlovic 13p, Kalve 12p, au încheiat meciul în ”double digit”. Pentru Phoenix au mai marcat: Melnic 4p, D. Andrei și R. Stan câte două puncte.

Victoria de la București este a șasea în LNBM pentru Phoenix, iar în clasamentul la zi din prima ligă masculină de baschet echipa gălățeană este pe locul trei cu 14 puncte, 6 - 2. Pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu SCM Timișoara, 16 decembrie.  Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger