PUBLICITATE

Home » , , » BASCHET: Phoenix - duel din ”careul de ași” sâmbătă, la ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix - duel din ”careul de ași” sâmbătă, la ”Polivalentă”


Echipa masculină de seniori a Clubului Sportiv Phoenix Galați va susține sâmbătă, 16 decembrie, ultimul meci de pe teren propriu din acest an. De la ora 19.00, în ”Polivalentă” echipa pregătită de Florin Nini va juca cu BC SCM Timișoara, meci ce contează pentru etapa a IX-a din Liga Națională de Baschet Masculin, antepenultima etapă din turul sezonului regulat.

Cu trei etape înainte de finalul turului  Phoenix și SCM Timișoara sunt două dintre cele patru echipe din LNBM ce compun ”careul de ași”. Gălățenii și gruparea din Timișoara ocupă locurile 1 - 4, alături de BCMU Argeș Pitești și U BT Cluj - Napoca. După opt jocuri disputate cele două echipe au un bilanț 6 - 2, 14 puncte acumulate. Phoenix este pe locul patru, în timp ce  gruparea din Timișoara ocupă poziția a treia, cele două echipe sunt departajate de coșaveraj.  

Jocul de sâmbătă cu Timișoara este ultimul de ”acasă” din acest an pentru Phoenix. De altfel, după jocul cu Timișoara pentru Phoenix vor urma cinci jocuri consecutive în deplasare. Două dintre jocuri, cu Craiova și U BT Cluj - Napoca, se vor disputa în cadrul turului iar celelalte trei vor conta pentru retur.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger