Home » , , » BASCHET: Phoenix a încheiat anul 2017 pe locul 7 în LNBM

BASCHET: Phoenix a încheiat anul 2017 pe locul 7 în LNBM

 
 
În Liga Națională de Baschet Masculin s-au încheiat meciurile din prima parte a sezonului regulat, turul. După un început bun de sezon, în care a ocupat poziții în top 4 LNBM, Phoenix a încheiat prima parte a campionatului pe locul șapte, primul sub locurile care asigură prezența directă în top 6, play-off. Gălățenii au jucat 10 din cele 11 meciuri din tur, jocul din ultima etapă a turului de la Craiova a fost reprogramat pentru 10 ianuarie, iar linia statistică după meciurile din tur este: 6 - 4, 6 victorii - 4 înfrângeri, 16 puncte, coșaveraj 777 - 757. 
Gălățenii sunt la două puncte, o victorie, de locul șase, ocupat de BCMU Pitești, ultima poziție care asigură prezența directă în top 6 LNBM la finalul sezonului regulat. Băieții lui Florin Nini au două victorii avans față de locul opt poziție pe care au încheiat turul și anul 2017 cei de la SCMU Craiova. 
Anul 2018 va fi început de Phoenix cu patru jocuri consecutive în deplasare. Joi, 4 ianuarie, de la ora 19.00, Phoenix va juca în prima etapă din retur la Târgu Mureș cu cei de la BC Mureș, joc din etapa a 12-a LNBM, peste trei zile, duminică, 7 ianuarie, gălățenii vor juca pe terenul nou promovatei Poli Iași, iar miercuri, 10 ianuarie, este programată restanța de la Craiova, din ultima etapă a turului. Seria celor cinci jocuri consecutive în deplasare, anul 2017 a fost încheiat de Phoenix cu un joc  pe terenul campionilor de la U BT Cluj - Napoca, va fi încheiată de echipa gălățeană sâmbătă, 13 ianuarie, la Pitești, un meci important pentru accederea în top 6 LNBM. Primul meci de pe teren propriu, după seria de cinci jocuri consecutive în deplasare, este programat pentru 20 ianuarie, cu nou promovata Timba Timișoara.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger