Home » , , » BASCHET: Phoenix își continuă parcursul din LNBM cu cinci jocuri consecutive în deplasare

BASCHET: Phoenix își continuă parcursul din LNBM cu cinci jocuri consecutive în deplasare


După ce au debutat în actuala ediție a LNBM cu trei jocuri consecutive pe teren propriu, în finalul turului, și debutul de retur, Phoenix va juca cinci meciuri consecutive în deplasare. După meciul cu SCM Timișoara, din etapa a IX-a, echipa pregătită de Florin Nini va încheia turul cu două jocuri în deplasare. Vineri, 22 decembrie, de la ora 17.15, gălățenii vor juca pe terenul campionilor de la U BT Cluj - Napoca, meciul urmând să fie transmis în direct de Digi Sport, iar turul va fi încheiat joi, 28 decembrie, cu un joc la Craiova, cu cei de la Sport Club Municipal, meciul de la Craiova va fi și ultimul din acest an, conform programării Federației Române de Baschet de aici.

Returul va fi început de gălățeni cu trei jocuri în deplasare. Joi 4 ianuarie, Phoenix are programat meci la Târgu Mureș, cu cei de la Mureș Târgu Mureș, duminică, 7 ianuarie, băieții lui Florin Nini vor juca pe terenul celor de la Poli Iași, ordinea jocurilor față de programarea inițială a fost inversată, iar seria de cinci jocuri pe terenuri străine va fi încheiată de Phoenix sâmbătă, 13 decembrie, la Pitești, cu BCMU FC Argeș.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger