Home » , , » BASCHET: Phoenix a pierdut cu SCM Timișoata. A treia înfrângere în nouă etape din LNBM

BASCHET: Phoenix a pierdut cu SCM Timișoata. A treia înfrângere în nouă etape din LNBM


Echipa cu care CS Phoenix Galați evoluează în LNBM a înregistrat, în etapa a noua, a treia înfrângere stagională în prima ligă de baschet. Trupa pregătită de Florin Nini a pierdut pe teren propriu, scor 73 - 83, jocul cu cei de la SCM Timișoara, una dintre cele trei echipe cu care Phoenix compunea ”careul de ași” din LNBM  înaintea etapei. 

Echipa pregătită de Florin Nini a oscilat în evoluție în jocul cu cei de la Timișoara, alternând evoluțiile bune din sferturile unu și patru cu cele slabe în secvențele doi și trei. Primul sfert a fost echilibrat, cele două echipe au alternat la conducere, dar la final timișorenii aveau avantaj de o posesie, scor 26 - 28, coșul  de trei puncte care a stabilit scorul primei părți a fost marcat de oaspeți în ultimele secunde ale parțialului. Phoenix a marcat doar opt puncte în sfertul secund, câștigat de oaspeți la 10 puncte diferență, scor 8 - 18, iar la finalul sfertului secund oaspeții conduceau cu 12 puncte, scor 34 - 46, avans ce s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea câștigătoarei. Nici după pauză gălățenii nu au reușit să ofere o replică mai bună oaspeților, parțialul fiind câștigat de timișoreni cu socrul 23 - 16 (50 - 69). În ultima parte a meciului Phoenix a dat semne de revenire, gălățenii au câștigat sfertul cu scorul 23 - 14, Gugino și Kalve au redus din diferență, Dragoș Andrei cu o ”triplă” și Hadzifezofic cu patru puncte, au fost protagoniștii revenirii gălățenilor, insuficient pentru a pune în pericol victoria oaspeților. 

Cam Rundles cu 19 puncte (3X3) și Kalve 19 puncte (3X3), au fost cei mai buni marcatori ai jocului. Pentru Phoenix au mai marcat: Hadzifezofic 12p, Sabău 7p, Gugino 6p, D. Andrei 6p, Miller 2p. Înfrângerea cu SCM Timișoara este a treia în acest sezon pentru Phoenix, a doua pe teren propriu. Pentru Phoenix urmează o serie de cinci jocuri consecutive în deplasare, primul joc este programat pentru vineri, 22 decembrie, de la ora 17.15, pe terenul campionilor de la U BT Cluj  - Napoca, meciul urmând să fie transmis în direct de Digi Sport.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger