Home » , , » BASCHET: Phoenix a răpus ”vulturii” Sibiului și a urcat pe podiumul LNBM

BASCHET: Phoenix a răpus ”vulturii” Sibiului și a urcat pe podiumul LNBMFără Cătălin Petrișor, Eugeniu Melnic sau Mihai Măciucă, piese grele în anturajul echipei, Phoenix a mai răpus una dintre echipele de top din ”liga uriașilor”, CSU Sibiu. În ultimul meci al etapei a VII-a din LNBM trupa lui Florin Nini a învins cu scorul 67 - 62 ”vulturii” din Sibiu. 

Phoenix a intrat bine în meci și și-a adjudecat primul sfert cu scorul 20 - 14, scorul parțialului fiind stabilit de Miller cu o aruncare de afară. La pauza mare Phoenix avea avantaj minim, scor 32 - 31.  Gazdele au condus pe tot parcursul parțialului, Sibiul a revenit în final, cu 26 de secunde rămase de jucat a preluat conducerea, scor 30 - 31, dar Cam Rundles, cu două libere transformate, a stabilit scorul după primele 20 de minute. După sfertul trei Phoenix avea un avantaj ce părea ce este decisiv, + 10 puncte, scor 52 - 42.  Sead Hadzifezovic a deschis seria ofensivă a gălățenilor cu o triplă, completat de Phillip Miller cu două libere transformate și o triplă. Echipa din Sibiu a câștigat ultimul sfert, scor 20 - 13, și a pus în pericol victoria gălățenilor. Avantajul de +10 de la finalul sfertului trei a fost risipit de Phoenix în primele opt minute ale sfertului. Cu 2.09 minute rămase de jucat Sibiul a egalat la 58 după două libere transformate, aruncările libere fiind una dintre slăbiciunile echipei din Sibiu în special în ultimul sfert. Egalitatea a rezistat doar câteva zeci de secunde pe tabelă, Cam Rundles a replicat imediat cu o ”dublă”, același Rundles a desprins Phoenix la două posesii cu două libere transformate. Până la final chiar dacă echipa din Sibiu a forțat egalarea Phoenix și-a păstrat avansul de două posesii.    

Cel mai bun marcator al jocului a fost  Cam Runles cu 20 de puncte. Ceilalți marcatori de la Phoenix au fost: Sead Hadzifezovic 16 p, Phillip Miller 12p, Tony Gugino 6p, Marcel White 6p, Marco Palovic 4p, Dragoș Andei 4p. 

Victoria cu CSU Sibiu este a cincea în actuala ediție a LNBM, iar în clasament Phoenix este pe locurile 3 - 4, cu 12 puncte, 5 - 2, al egalitate de puncte cu SCM Timișoara. Etapa viitoare, 9 decembrie, Phoenix va juca pe terenul ultimei clasate, Dinamo București.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger