Home » , » Ciocan boxează cu Povetkin pentru a deveni challanger la titlul mondial. Felix Păun: ”Ne pregătim de cinci luni pentru acest meci”

Ciocan boxează cu Povetkin pentru a deveni challanger la titlul mondial. Felix Păun: ”Ne pregătim de cinci luni pentru acest meci”


Antrenorul lui Cristi Ciocan, Felin Păun, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre următorul meci al celui supranumit ”Hammer”. ”Noi am finalizat pregătirea, am terminat perioada de sparing, ne pregătim pentru acest meci de cinci luni. Vom face totul posibil să câștigăm acest meci, dispută ce este eliminatorie pentru centura mondială. Alexander Povetkin a boxat cu Vladimir Klitschko, de altfel, Klitschko i-a administrat singura înfrângere la profesioniști. Povetkin este un sportiv forte talentat, tehnic, campion mondial, campion olimpic, campion mondial la profesioniști. Are și o pată neagră, de trei ori a fost prins dopat și a fost iertat, de neexplicat pentru noi. Sperăm că va lupta cinstit cu noi. Suntem pregătiți pentru această luptă, ne antrenăm de cinci luni, plecăm încrezători la Ekaterinburg”, a spus Felin Păun.

Dacă va învinge Cristi va câștiga centura intercontinentală WBO, a doua după centura mondială, și va putea lupta cu campionul mondial Joshep Parker pentru toate cele trei centuri pe care le deține. Este un meci foarte important și totodată putem face un salt în clasament până pe locul trei, în acest moment Cristi este pe locul opt în clasamentul general al tuturor versiunilor”, a completat Felix Păun.  

Alexander Povetkin și Cristi Cioxan vor boxa în cadrul unei gale ce se va desfășura în Rusia, la Ekaterinburg, vineri, 15 decembrie, meciul lui Ciocan urmând să înceapă în jurul ori 19.00, ora României, disputa urmând să fie transmisă în direct la Pro TV, conform lui Felix Păun.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger