Home » , » David Asandei: ”Jocul cu Miercurea Ciuc va fi foarte greu. Avem jucători indisponibili”

David Asandei: ”Jocul cu Miercurea Ciuc va fi foarte greu. Avem jucători indisponibili”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul tehnic de la CS United Galați, David Asandei, a vorbit despre ultimul joc de pe teren propriu din acest an gălățenilor. ”Jocul cu cei de la Miercurea Ciuc va fi foarte greu, sunt mai mulți factori care vor influența jocul nostru. Octavian Cireș este în Olanda, împreună cu echipa națională, Bogdan Covaci este suspendat, Ovidiu Tudose este accidentat. Intervine și oboseala după jocul de la Deva, echipa ajuns în Galați vineri la 5 - 6 dimineață, au pierdut o noapte pe drum. Îl cunosc pe patronul echipei din Miercurea Ciuc, știu cum vrea să construiască imaginea clubului. De aceea așteptăm publicul la sală, în număr cât mai mare să ne susțină”. 

Duminică, 3 decembrie, de la ora 15.30, la Sala Sporturilor Dunărea, în etapa a XIII-a din Liga I de futsal United va juca cu Imperial Wet Miercurea Ciuc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger