Home » , , » Dunărea a ratat și locul trei la Cupă. Finala mică a început cu o întârziere de o oră!

Dunărea a ratat și locul trei la Cupă. Finala mică a început cu o întârziere de o oră!Hocheiștii de la Dunărea au ratat și locul trei la Cupa României, competiție ce s-a disputat la Galați în acest final de săptămână. După o finală spectaculoasă, cu multe goluri și răsturnări de situație pe tabelă, Dunărea a cedat finala pentru locul trei cu scorul 5 - 6, chiar dacă pe parcursul jocului gălățenii au condus de trei ori.

Prima treime a fost încheiată la egalitate, scor 1 - 1. După un început de meci mai bun al gălățenilor Progym a deschis scorul în minutul opt prin Dimitry Nimenko. Replica gălățenilor a venit rapid, Aleksiuk a trimis în bară, pe recuperare Cernenko a marcat pentru 1 - 1. Irimia a desprins Dunărea la 2 - 1, în debutul părții secunde, gol marcat de la distanță de gălățean. La opt minute de la reluarea părții secunde Progym a egalat la doi, după ce au fructificat un moment de superioritate numerică. Egalitatea nu a rezistat prea mult pe tabelă fundașul Hildebrand Szabolcs a trecut din din nou Dunărea, la interval de un minut harghitenii au egalat la trei, dar scorul după două reprize 4 - 3 Dunărea, a fost stabilit de Donatas Kumeliauskas, gol marcat în superioritate numerică. Gălățenii puteau avea avantaj mai mare după două reprize, dar Anton Butochnov a ratat o ocazie importantă de a marca. 

Harghitenii și-au adjudecat victoria, și trofeul pentru locul trei, în ultima treime. Progym a dominat ultima repriză. Imediat după reluarea jocului, la 1.27 au egalat la 4, iar la jumătatea ultimei reprize au trecut în avantaj, scor 5 - 4. Diferența de un gol a fost păstrată pe tabelă datorită evoluției lui Bogdan Popa, portarul de la Dunărea. În finalul jocului, cu 1.35 rămas de jucat, Dunărea a forțat egalarea, în urma unui time - out portarul Popa a rămas pe bancă, însă angajamentul cu care s-a reluat jocul a fost pierdut de gălățeni iar Progym a marcat golul care i-a asigurat victoria în porta rămasă goală. Cu șase secunde înainte de final Anton Butochnov a închis tabela, fără a pune în pericol victoria harghitenilor.

Dunărea: Bogdan Popa, Laszlo Arnold - portari;

Timur Rasulov, Orban Szilard - Hildebrand Szabolcs, Vladimir Romanenko - Pal Zsombor, Ciprian Țapu - fundași;

Donatas Kumeliauskas, Sergii Cernenko, Valentin Aleksiuk  - Lorincz Levente, Szocs Szabolcs, Mykola Koliada - Adrian Irimia, Anton Butochnov, Anton Cristian Popa - atacanți;

Antrenori: Cristi |Munteanu și Vitali Donika.

Din cauza unor probleme cu mașina de refăcut gheața, Rolba, meciul a fost în pericol să nu se dispute. În cele din urmă după mai multe reparații mașina a intrat pe gheață, iar meciul a început în jurul orei 15.30, față de 14.30, ora inițială, o întârziere de o oră!
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger