Home » , , » FC Universitatea - lider în Liga a II-a cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din serie

FC Universitatea - lider în Liga a II-a cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din serieFC Universitatea Galați - singurul club de fotbal feminin din regiune, a încheiat prima jumătate din cel de al doilea sezon de activitate pe prima poziție în Liga a II-a, seria I. Președintele clubului, Gabriel Călinescu, ne-a vorbit despre realizările clubului în prima parte a sezonului.  ”Am terminat turul pe locul 1 cu 19 puncte, șase victorii victorii plus un rezultat de egalitate, golaveraj pozitiv cu 31 de goluri marcate și doar 4 primite, și ne putem mândri cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din seria noastră din Liga a II-a. Ne-am calificat în premieră în optimile Cupei României. Am debutat cu echipa satelit în Liga 3 și am terminat turul pe locul 6 cu 7 puncte”, ne-a spus Gabriel Călinescu.  

Președintele ”panterelor negre” ne-a mai spus că în primăvara anului viitor va debuta în competiții cea de a treia echipă a clubului. ”În primăvară vom debuta și cu echipa de junioare sub 15 ani, cea de a treia echipă a clubului în competițiile naționale organizate de FRF. Vom juca în grupă cu FC Onești, Vulpițele Galbene Roman, Navobi Iași și CS Nicu Gane Fălticeni”, a încheiat Gabriel Călinescu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger