Home » , » FOTBAL: Metalosport a încasat scorul campionatului în ultima etapă din turul Ligii a III-a

FOTBAL: Metalosport a încasat scorul campionatului în ultima etapă din turul Ligii a III-aUltima clasată din seria I, Liga a III-a, Metalosport Galați, a încasat o corecție severă în ultima etapă din tur. Echipa gălățeană a pierdut cu scorul 17 - 0! la pauză 10 - 0, jocul din Covasna, de la Târgu Secuiesc cu cei de la KSE Târgu Secuiesc. 17 - 0, cât a încasat Metalosport în Covasna, este scorul campionatului, de până acum, în toate cele cinci serii de Liga a III-a. 

La finalul primei părți a sezonului Ligii a III-a, seria I, Metalosport este ultima în clasament fără puncte acumulate, 14 înfrângeri din 14 jocuri, 2 goluri marcate - 115 încasate, cea mai slabă linie de clasament din Liga a III-a. În prima etapă din retur, 3 martie 2018 Metalosport are programat joc pe teren propriu cu cei de la Oțelul.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger