Home » » FOTBAL: "Panterele negre" au transferat două internaționale din Republica Moldova

FOTBAL: "Panterele negre" au transferat două internaționale din Republica MoldovaLiderul seriei I din Liga a II-a, FC Universitatea Galați, a perfectat primele achiziții pentru partea a doua a sezonului. Gruparea gălățeană a transferat două jucătoare din Republica Moldova, componente ale echipelor naționale a Republicii de peste Prut. Conform lui Alexandru Caracaș, unul dintre antrenorii echipei, Irina Topal și Olga Cusinova vor juca pentru ”pantere” din retur. Irina Topal are 19 ani, iar ultima echipă pentru care a evoluat a fost FC Noroc Nimoreni, echipă cu care a câștigat titlul în Republica Moldova sezonul trecut, 2016 - 2017. 

Irina Topal este mijlocaș și evoluează pentru echipele naționale de senioare și U 19. Cealaltă achiziție, Olga Cusinova, 32 de ani, evoluează în centrul defensivei, iar ultima echipă pentru care a evoluat este Agarista Anenii- Noi, liderul din Moldova.  ”Am discutat cu ele, le-am oferit un contract cu care au fost de acord, acum urmând să le legitimăm pe data de 23 ianuarie, dată în care începe perioada de transferuri”, ne-a spus Alexandru Cracaș despre cele două achiziții. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger