Home » » FUTSAL: Clubul United reprezentat cu brio la echipele naționale

FUTSAL: Clubul United reprezentat cu brio la echipele naționaleÎnainte de ultimele jocuri din campionatele interne echipele naționale au susținut ultimele meciuri de verificare din acest an. Clubul gălățean United - finalist în precedenta ediție a Ligii I, a avut trei jucători convocați la primele reprezentative ale României și Republicii Moldova, la ultimele meciuri de verificare din acest an. 

Luni și marți, 4 - 5, decembrie, în Olanda, echipa națională a României a jucat două meciuri  de pregătire cu echipa similară a Olanda, jocuri încheiate la egalitate, scor 1 - 1 și 2 - 2. În cele două jocuri disputate la Haga, din rotația României, a făcut parte și gălățeanul Octavian Cireș, jucătorul celor de la United Galați. Cireș nu a fost singurul gălățean din echipa României, din lotul României au mai făcut parte și Petrișor Toniță - produs al clubului United Galați, acum la Autobergamo Deva, și Florin Ignat - antrenor - jucător la echipa din Deva. 

Clubul gălățean United a avut în această perioadă jucători selecționați și la echipa națională a Republicii Moldova. Cei doi jucători din Moldova din lot, Constantin Burdujel - jucătorului anului 2017 în Republica Moldova și Andrian Lașcu - jucătorului anului 2016 în Republica Moldova, au jucat pentru naționala de peste Prut contra echipei similare a Turciei. În primul meci Moldova s-a impus cu scorul 5 - 2, iar al doilea joc s-a încheiat cu scorul 3 - 1. Cei doi jucători de la United au fost titulari în reprezentativa Moldovei, iar Lașcu a marcat două goluri în primul meci al ”dublei” și unul în cel de al doilea joc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger