Home » » FUTSAL: Patru jucători de la United, selecționați în lotul lărgit al României pentru UEFA Futsal Euro 2018

FUTSAL: Patru jucători de la United, selecționați în lotul lărgit al României pentru UEFA Futsal Euro 2018Selecționerul echipei naționale de futsal a anunțat lotul lărgit al României pentru turneul final al Campionatului European, Slovenia 2018. În lotul de 24 de jucători au fost selecționați și patru dintre sportivii de la United: Octavian Cireș, Andrei Crăciun, Viorel Cojoc și Bogdan Covaci. În lotul lărgit al României se regăsesc alți doi jucători gălățeni, Petrișor Toniță, produs al clubului United, acum la Autobergamo Deva, și Florin Ignat, antrenor - jucător la echipa din Deva. 

La turneul final al Campionatului European de futsal echipa națională a României face parte din Grupa C, alături de Portugalia și Ucraina. Campionatul European se va disputa între 30 ianuarie și 10 februarie, în Slovenia. Până la turneul final al Campionatului European echipa națională va susține, începând din 15 ianuarie, un stagiu de pregătire în care sunt incluse și două jocuri de verificare cu echipa națională a Republicii Moldova, 20 și 21 ianuarie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger