Home » , , » Gloria Ivești a ratat poziția de campioană de toamnă a Ligii a IV-a în ultima etapă. Sebastian Bobocea: ”Sunt mândru de reușitele echipei în acest an”

Gloria Ivești a ratat poziția de campioană de toamnă a Ligii a IV-a în ultima etapă. Sebastian Bobocea: ”Sunt mândru de reușitele echipei în acest an”Campioana de toamnă din Liga a IV-a s-a stabilit în urma jocurilor din ultima etapă a turului. Principala favorită, Gloria Ivești, a pierdut titlul onorific de campioană de toamnă, în favoarea celor de la Unirea Braniștea, după înfrângerea, la limită, scor 0 - 1, de la Galați, cu cei de la Quantum.

Președintele echipei din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a declarat că în ciuda pierderii poziției de lider este mândru de realizările echipei în acest tur. ”După acest meci trist pentru noi, am rămas cu bucuria că am reușit să ne îndeplinim unul dintre visuri, sa ajungem pe locul 1, dar și cu tristețea ca n-am putut păstra această poziție până la sfârșit. Am pierdut o șansă, dar asta e fotbalul. Mulți oameni ne-au incurajat înainte de meci, am fost puțin dezamăgit de randamentul băieților pe teren în acest meci, dar totodată am fost mândru de reușitele lor de anul acesta. Să fii pe locul 1 în penultima etapa, într - un campionat cu atâtea echipe bune e o performanta pentru noi. Le sunt recunoscător băieților pentru efortul făcut, merita toată considerația noastră!”, ne-a spus Sebastian Bobocea. 

Despre partea a doua a sezonului președintele echipei din Ivești ne-a spus că echipa pe care o conduce va lupta în continuare pentru prima poziție în Liga a IV-a. ”Le promitem suporterilor noștri ca vom continua în retur cu aceeași ambiție și dăruire. Vom lupta pentru locul 1, vom face tot posibilul sa continuam seria buna a rezultatelor începute in acest sezon”, ne-a declarat președintele Sebastian Bobocea.

În jocul cu cei de la Quantum, din ultima etapă a turului pentru Gloria Ivești au evoluat: Covâț R - Alecsandrescu M, Lupu M, Iordache G, Hilohi M, Racoviță C, Nunu L, Cristea M, Sava A, Gurau I, Borsan V. Rezerve: Tiron L, Ion I, Matei V, Toma C, Racoviță M.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger