Home » , , » HOCHEI: Corona Brașov - prima finalistă a Cupei României 2018

HOCHEI: Corona Brașov - prima finalistă a Cupei României 2018


Corona Brașov, campioana en - titre a României, este prima finalistă a Cupei României 2018, competiție ce se dispută în aceste zile la Patinoarul Dunărea din Galați. În primul meci al zilei de vineri echipa din Brașov a învins cu scorul 3 - 0 (2 - 0, 0 - 0, 1 - 0) Progym Gheorgheni. Prin victoria cu Progym echipa din Brașov a câștigat Grupa A și va juca direct în finala mare a competiției, în timp ce echipa din Gheorgheni va juca în finala mică cu echipa de pe locul doi din Grupa B.

În al doilea meci al zilei de la Patinoarul Dunărea, de la ora 18.30, Dunărea va juca cu Sport Club Miercurea Ciuc, echipa care va câștiga va obține calificarea în finala Cupei. Câștigătoarea Cupei României 2018  se va decide în urma jocului de sâmbătă, 23 decembrie, ora 18.30, în timp ce meciul pentru medaliile de bronz, finala mică, se va juca sâmbătă, de la ora 14.30.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger