Home » , » HOCHEI: Cupa României continuă cu meciurile din ziua a doua. Dunărea intră în competiție

HOCHEI: Cupa României continuă cu meciurile din ziua a doua. Dunărea intră în competiție


Cupa României - competiție ce se dispută în acest final de săptămână la Patinoarul Dunărea, continuă joi, 21 decembrie, cu meciurile din ziua a doua. De la ora 14.30, în primul meci al zilei, Dunărea va debuta în competiție într-un joc cu Sportul Studențesc, meci din Grupa B. În al doilea meci al zilei, de la ora 18.30, Progym Gheorgheni va debuta în competiție în compania celor de la Steaua București.  

După ce s-au disputat jocurile din prima zi a competiției Corona Brașov conduce în Grupa A, după victoria, scor 3 - 1, cu Steaua București, iar SC Miercurea Ciuc este lider în Grupa B după ce a învins cu scorul 22 - 1 Sportul Studențesc în meciul de deschidere a competiției. Vineri, 22 decembrie, sunt programate meciurile din ultima zi a competiției, de la ora 14.30, Corona Brașov va juca cu Progym Gheorgheni, în Grupa A, iar Dunărea și SC Miercurea Ciuc se vor întâlni în ”finala” Grupei B. La finalul jocurilor din grupe echipele de pe primul loc vor juca finala Cupei României, în timp ce echipele de pe locul doi se vor duela pentru medaliile de bronz. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger