Home » , , » HOCHEI: ”Dublă” la Miercurea Ciuc pentru Dunărea în CN juniori I

HOCHEI: ”Dublă” la Miercurea Ciuc pentru Dunărea în CN juniori I

Final de an încărcat pentru hocheiștii juniori de la Dunărea, în ultimele două săptămâni din ani juniorii I, sub 18 ani, au programate două jocuri duble cu echipele din zona Harghita. Prima dată sâmbătă și duminică, 22 - 23 decembrie, ”gladiatorii” vor juca la Miercurea Ciuc, Patinorul Vakar Lajos, cu cei de la CS Școlar  Miercurea Ciuc, conform programării FRHG, apoi la o săptămână distanță, 29 - 30 decembrie, juniorii gălățeni vor juca la Galați, Patinoarul Dunărea, cu cei de la CS Școlar Gheorgheni. 

Cele două jocuri din finalul anului sunt abordate de juniorii gălățeni de pe locul trei în clasamentul din Campionatul Național al juniorilor I, conform clasamentului afișat de FRHG. În patru jocuri disputate gălățenii au acumulat două puncte, în victoria, scor 4 - 3, în prelungiri de la Gheorgheni. Celelalte trei jocuri disputate în acest sezon de juniorii sub 18 ani de la Dunărea au fost pierdute, scor 4 - 13 și 2 - 6, cu CSȘ Miercurea Ciuc, la Galați, și 2 - 7 la Gheorgheni cu echipa Clubului Sportiv Școlar.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger