Home » , » HOCHEI: Dunărea a câștigat prima ”finală” pentru play-off cu Steaua

HOCHEI: Dunărea a câștigat prima ”finală” pentru play-off cu Steaua


Hocheiștii de la Dunărea au câștigat primul meci din ”dubla” cu Steaua, din Campionatul Național de Seniori, jocuri ce pot fi considerate adevărate finale pentru accederea în play-off-ul campionatului intern. ”Finala” de pe terenul steliștilor, disputată la Brașov, a fost câștigată de Dunărea cu scorul 9 - 3.  

La prima pauză Dunărea a intrat în avantaj, scor 3 - 1. Kraici si Irimia au desprins Dunărea la 2 - 0, Steaua a revenit și a redus din diferență prin golul lui Yanishevski, iar scorul primei pauze a fost stabilit de Lorincz în ultimul minut al treimii de debut. În primele minute din treimea secundă Dunărea si-a dublat avantajul, Chernenko si Kuneliauskas au dus scorul la 5 - 1. Steaua a replicat prin golul gălățeanului Cătălin Berdilă, dar Robert Krajci a refăcut diferența de trei goluri a Dunării. În ultima treime Dunărea s-a impus cu scorul 3 - 0, cele trei goluri ale gălățenilor au fost marcate de: Chernenko, Szocs și Mărcuș. 

După victoria de la Brașov Dunărea ajunge la 29 de puncte în 20 de jocuri, față de cele 24 de puncte, din 20 de jocuri ale Stelei, gruparea bucureșteană mai are de jucat două meciuri cu Sportul. Duminică, de la ora 18.30, la Galați, Patinoarul Dunărea, cele două echipe se vor întâlni din nou.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger