PUBLICITATE

Home » , » HOCHEI: Steaua părăsește Cupa României după înfrângerea, în prelungiri, cu Progym Gheorgheni

HOCHEI: Steaua părăsește Cupa României după înfrângerea, în prelungiri, cu Progym GheorgheniDupă ce s-au disputat meciurile din ziua a doua de la Cupa României se cunosc primele echipe ce au părăsit competiția. După ce Sportul a pierdut al doilea joc din Grupa B și cei de la Steaua au încheiat parcursul în actuala ediție a Cupei după ce a înregistrat a doua înfrângere. ”Militarii” au pierdut cu scorul 6 - 5 ( 3 - 2, 1 - 1, 1 - 2) în prelungiri, jocul cu Progym Gheorgheni și au părăsit competiția. Steliștii au revenit de la 0 - 3, au egalat la patru și la cinci, golul cinci a fost marcat cu 29 de secunde înainte de finalul timpului regulamentar, dar au cedat în repriza suplimentară de prelungiri. 

După ce s-au disputat două din cele trei etape din faza grupelor Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc condu în cele două grupe. Brașovenii condus în Grupa A cu  3 puncte, un joc disputat, Progym Gheorgheni este pe locul doi cu două puncte, un joc, iar Steaua și-a încheiat parcursul cu un punct. În Grupa B harghitenii conduc cu 3 puncte, un joc, Dunărea este pe doi cu trei puncte, un joc, iar Sportul a terminat competiția fără puncte. 

Vineri este ziua în care se vor decide cele două echipe ce vor juca în finala competiției. De la ora 14.30, Corona Brașov va juca cu Progym Gheorgheni, iar Dunărea va juca cu SC Miercurea Ciuc, de la ora 18.30. Echipele care or câștiga jocurile de vineri vor juca în finală.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger