Home » , » Iulian Apostol: ”Vor mai veni jucători la Oțelul”

Iulian Apostol: ”Vor mai veni jucători la Oțelul”Suporter Club Oțelul a realizat primele transferuri pentru partea a doua a sezonului, parte în care își propune să promoveze în eșalonul superior. Team managerul echipei Iulian Apostol a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că gruparea condusă de suporteri pregătește alte transferuri.”Vor mai fi jucători care vor mai veni, încă nu s-a încheiat perioada de transferuri. Vor veni jucători în zonele deficitare. În axul central, să spunem, fundașii și mijlocașii centrali, jocul lor nu a fost cel dorit. În vară opțiunile au fost cele care au fost cele din tur. Acum încercăm să revigorăm aceste zone deficitare pentru noi în a etala acel joc de posesie, echipă care își subordonează adversarul, nu dă mingea adversarului. Vrem să ne întărim și în axul frontal, o mutare care să ne aducă liniștea mult dorită în față”, a spus Iulian Apostol.

”Multe nu sunt de spus despre jucătorii transferați, în afară de cele oferite de club. Bogdan Matei este un fundaș central care a jucat în Liga a II-a foarte mult timp, un jucător care a evoluat foarte bine a fost căpitan la Clinceni. Alexandru David este un jucător cu multe meciuri în în Liga I, în Liga a II-a vine de la o echipă foarte bună, AFC Hărman, de altfel, Hărman-ul a etalat cel mai frumos joc din serie, iar Radu Necșulescu este un jucător care a promovat din Liga a III-a cu Hermannstadt, a jucat în toate meciurile. Acum nu s-a mai regăsit în echipă, a venit un nou antrenor, Pelici, iar antrenorul a venit cu jucătorii lui. Este un jucător pe care l-am urmărit, ne va ajuta foarte mult. Vor mai veni jucători, dar până nu semnăm nu putem să anunțăm nimic”, a declarat Iulian Apostol.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger