Home » , , , , , , » Liviu Ciubotariu: ”Lupta este foarte strânsă în Liga a IV-a. Nu mai este diferența de puncte din ultimii ani”

Liviu Ciubotariu: ”Lupta este foarte strânsă în Liga a IV-a. Nu mai este diferența de puncte din ultimii ani”Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre turul de campionat din Liga a IV-a Galați.

”După promovarea Oțelului în Liga a III-a, la finalul turului de campionat din Liga a IV-a lupta este foarte strânsă. Nu mai este diferență mare de puncte între echipele de le primele locuri din ultimii ani. Sunt patru echipe la diferență de trei puncte, Unirea Braniștea este lider cu 31 de puncte, Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați este pe locul doi cu 30 de puncte, Zimbrul Slobozia Conachi ocupă locul patru cu același număr de puncte, 30, iar Gloria Ivești este pe locul patru cu 28 de puncte. Echipa din Ivești s-a împiedicat în ultima etapă a turului. Înainte de ultima etapă Gloria Ivești era liderul din Liga a IV-a, s-a împiedicat la Galați, cam cum s-a întâmplat și cu Oțelul, la Hărman, în Liga a III-a, dacă pot să spun așa”,  a spus Liviu Ciubotariu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger