Home » » Rețeta succesului pentru biletul zilei la pariuri

Rețeta succesului pentru biletul zilei la pariuri


Pe site-ul comunității pariorilor din România se dă o cota 2 în fiecare zi. Este o idee interesantă, care poate reprezenta baza unui întreg plan de joc în urma căruia să îți dublezi banii riscați.

Am vorbit cu unul dintre tipsterii de succes de pe acea platformă și l-am întrebat care este rețeta câștigului pentru biletul zilei la pariuri. Mi-a dat câteva sfaturi pe care, în principiu, le bănuiam, dar nu le sintetizasem și nu le fixasem cu punct și de la capăt.

Ingredientele principale ale rețetei

În continuare îți prezint și ție „ingredientele” principale ale rețetei. Dacă vrei să citești ceva detaliat, tot acolo găsești un ghid al pariurilor online, care este util atât pentru începători, cât și pentru jucătorii cu experiență.  

Pariază pe sportul pe care îl cunoști cel mai bine. Este foarte greu să anticipezi ce se va întâmpla într-un meci dintr-o discipină sportivă care nu îți este familiară. Dacă nu urmărești acel sport, este clar că nu cunoști nici echipele, sau sportivii – în cazul sporturilor individuale. Este riscant și să urmezi un pont dat de cineva care, teoretic, se pricepe. O regulă de aur spune că trebuie să treci prin filtrul tău orice pronostic dintr-o sursă externă.

Aș merge mai departe și aș spune că nu este suficient să știi despre acel sport la general. Fotbalul, de exemplu, este un domeniu vast. Oricât de înfocat microbist ai fi, nu poți avea informații despre toate campionatele din lume. Ce se joacă în Sri Lanka, de exemplu, nu seamănă cu fotbalul practicat în Belgia. Prin urmare, e bine să te concentrezi doar pe ligi pe care le cunoști. Un parior profesionist spunea că nu poți juca pe mai mult de 3 competiții în deplină cunoștință de cauză.

Joacă doar bilete single sau cu maxim două selecții. Dacă joci de ceva timp, probabil ți s-a întâmplat să fii scos pe un bilet de meciul cu cota cea mai mică. Cotele mici înseamnă siguranță doar în teorie. Să nu îți faci vreo iluzie că un pariu cu trei selecții de cotă 1.20 fiecare, sau chiar 1.15, este 100% câștigător. Dacă ar fi așa, nu ar mai exista nicio casă de pariuri.


Cei care câștigă constant bani din pariuri o fac pentru că joacă pariuri simple sau cu cel mult două selecții. Poți să faci un experiment: plasează 10 pariuri single cu cota 2.00 și 10 pariuri cu trei selecții având aceeași cotă finală. Vei vedea singur care este diferența. Fă apoi același experiment cu pariuri pe cota 3.00.


Pariază doar pe echipe constante. Urmărind în detaliu o competiție, cunoști tipologia fiecărei echipe. Unele formații sunt constante. Au perioade când trec printr-o formă bună și adună mai multe victorii la rând, iar apoi au perioade de regres, când, timp de mai multe meciuri, joacă prost și pierd sau fac egal în partide pe care ar fi trebuit să le câștige, după calculele hârtiei. Acestea sunt echipele „de încredere”. La polul opus se situează cele care înving adversari mult mai bine cotați, iar în runda următoare pierd în fața „lanternei roșii”.

Dacă ții cont acest aspect, sunt șanse se eviți unele surprize sau, mai bine, să profiți de ele. Este simplu să îți dai seama de pericol, cititnd cu atenție rezultatele din sezonul curent.

Descoerpă cel mai bun portal românesc de scoruri live, statistici și rezultatele din Liga 1 și din toate celelalte campionate fotbalisticie ale lumii.

Evită meciurile fără miză sau cu miză prea mare. Miza este poate cel mai important factor care trebuie avut în vedere atunci când analizezi un meci, indiferent de sport. Poți face bani buni spre finalul sezonului pe victoria unei echipe care încearcă să se salveze de la retrogradare în fața uneia de top, care este, însă, „cu toți sacii în căruță”.  Sunt de evitat și partidele cu miză mare pentru ambele adversare, cum sunt derby-urile locale, în care chiar nu contează ce poziție ocupă echipele în clasament sau prin ce formă trec. Ani la rând, Betis Sevilia a fost din toate punctele de vedere sub FC Sevilia. În meciurile directe nu s-a văzut acest lucru.

Ai grijă: echipa organizatoare pierde din avantajul conferit de statutul de gazdă dacă meciul se joacă pe teren neutru sau cu porțile închise.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger