Home » » VOLEI: Marian Bala, în echipa turului din Divizia A1

VOLEI: Marian Bala, în echipa turului din Divizia A1

sursa foto: FR Volei
În Divizia A1 masculină de volei s-au încheiat meciurile din prima parte a sezonului regulat, turul. Gruparea gălățeană Arcada a încheiat prima jumătate din sezonul regulat pe locul trei, la trei puncte în spatele liderului, Steaua București. După ce s-au disputat meciurile din toate cele 11 etape din retur Federația Română de Volei a întocmit echipa ideală a turului. În sextetul de bază din prima parte a campionatului se regăsește și Marian Bala, jucător ce activează la Arcada Galați din acest sezon. În echipa ideală a turului din Divizia A1 se regăsesc și doi dintre foștii jucători ai clubului gălățean, Caio de Pra, acum la Dinamo București, și Cristian Bartha, jucător ce evoluează pentru cei de la Tricolorul Ploiești. 

Altfel, joi, 7 decembrie, în Cehia, la Kladno, Arcada va susține meciul tur din faza 16 - imilor din Cupa CEV cu cei de la Kladno Volejbal. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger