Home » , , » Alex Ciobanu: ”Financiar lucrurile sunt mai mult decât în regulă”

Alex Ciobanu: ”Financiar lucrurile sunt mai mult decât în regulă”


Antrenorul principal al Oțelului, Alexandru Ciobanu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre situația financiară a echipei pe care o pregătește. ”Din punct de vedere financiar putem spune că lucrurile sunt mai mult decât în regulă, mai ales dacă privim situația la nivelul fotbalului din România. Nu avem de ce să ne plângem, cei din conducere, autoritățile, orașul, toată lumea sprijină proiectul Suporter Club Oțelul Galați, ne-au asigurat liniștea financiară, noi trebuie să asigurăm liniștea promovării la sfârșitul sezonului”, a spus Ciobanu.

Legat de relația dintre el și conducerea clubului tehnicianul de 32 de ani a declarat: ”Eu am o relație foarte profesionistă și foarte productivă cu cei din conducerea clubului. Nu mă pot plânge, toți cei din club, de la președinte până la magazioner muncim să urcăm acest club cu un eșalon mai sus, în Liga a II-a. Nu există altfel de relații între noi”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger