Home » , , , » Alex Stanciu și Eugenio Rodrigues, despre cele mai frumoase amintiri de la Phoenix

Alex Stanciu și Eugenio Rodrigues, despre cele mai frumoase amintiri de la Phoenix

Doi dintre oamenii din staff-ul tehnic al echipei feminine Phoenix Galași, Alex Stanciu - team manager-ul echipei și Eugenio Rodrigues - antrenorul principal, au vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre cele mai frumoase momente petrecute alături de echipa feminină Phoenix Galați.  

”De obicei celei mai frumoasă amintiri, cel puțin pentru mine, sunt cele din perioade critice, de cumpănă. Cea mai frumoasă amintire este victoria din luna februarie de la Brașov. Noi eram cu trei jucătoare accidentate, situația financiară nu era deosebită, aia este de departe cea mai frumoasă amintire. Am simțit că munca de trei ani și jumătate în urmă a dat roade. Aveam un lot închegat, aveam jucătoare care veneau din urmă pentru continuitate, simțeam că totul prinde contur după trei ani li jumătate de muncă”, a spus Alex Stanciu.     ”De obicei prima impresie este cea care rămâne în memorie. Acum doi ani, la primul meu meci la Galați, am câștigat la două puncte cu Aradul, atunci Aradul era puternic, coșul victoriei marcat pe ”buzer”, acel meci va rămâne mereu în inima mea de la Phoenix Galați”, a declarat Eugenio Rodrigues.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger