Home » , , » BASCHET: CS Phoenix are un nou jucător convocat la echipa națională a României

BASCHET: CS Phoenix are un nou jucător convocat la echipa națională a României

sursa foto: Phoenix Galați
Transferat la începutul sezonului la Phoenix Galați, sub formă de împrumut de la Steaua București, Mihai Măciucă, extremă (shooting guard), 17 ani, a fost convocat la echipa națională de seniori a României. ”Vulturii”, așa cum este supranumită naționala României, vor susține două jocuri în preliminariile FIBA Basketball China 2019 cu echipele naționale similare ale Croației și Italiei. Primul meci se va juca la 23 februarie, în Croația, urmând ca jocul cu Italia să se dispute la Cluj - Napoca, la 26 februarie.  

Extrema Mihai Măciucă a evoluat în acest sezon în 12 jocuri pentru Phoenix, de  cele mai multe ori titular pe locul de jucător român sub 23 de ani, iar datele statistice de până acum sunt: 39 de puncte (3.25/ meci), 8 pase decisive (0.67/meci), 16 recuperai (1.33/meci).  Mihai Măciucă este al doilea component al CS Phoenix Galați convocat la echipa națională de seniori, după ce la EuroBasket 2017 clubul gălățean a fost reprezentat de Cătălin Petrișor.

De altfel, Mihai Măciucă cât și ceilalți componenți ai echipei de LNBM Phoenix Galați pot fi votați aici pentru All Star Game, Sfântu Gheorghe - Covasna, 2018.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger