Home » , , » BASCHET: Înfrângere categorică pentru Phoenix la Pitești

BASCHET: Înfrângere categorică pentru Phoenix la PiteștiEchipa masculină de la CS Phoenix a înregistrat a cincea înfrângere consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin. În etapa a XIV-a Phoenix a pierdut categoric, scor 103 - 73, jocul de la Pitești cu echipa locală BCMU FC Argeș. 

Pe sferturi distribuția scorului a fost: 33 - 16, 31 - 15, 24 - 24, 15 - 18.  Cu excepția începutului de meci, când cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 2 - 2, gazdele au dominat jocul de o manieră categorică. Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Pavlovic cu 17 puncte. Pentru Phoenix au mai marcat: Miller 13p, Hadzifezofic și Threatt câte 11p, Gugino 7p, Kalve 6p, Petrișor și Sabău câte 3p, Măckiucă 2p. 

Înfrângerea de la Pitești este a șaptea în acest sezon pentru Phoenix, iar în clasament gălățenii sunt pe locul opt cu 19 puncte, 6/7. Pentru Phoenix urmează jocul de pe teren propriu cu  nou promovata Timba Timișoara, 21 ianuarie.   


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger