Home » , , » BASCHET: Phoenix a pierdut restanța de la Craiova. A patra înfrângere consecutivă pentru gălățeni

BASCHET: Phoenix a pierdut restanța de la Craiova. A patra înfrângere consecutivă pentru gălățeni


Echipa masculină de la Phoenix a înregistrat a patra înfrângere consecutivă în LNBM. Într-un meci restant din etapa a XI-a Phoenix a pierdut cu scorul 84 - 93, jocul de la Craiova cu SCMU. Gazdele au început mai bine meciul și au câștigat primul parțial cu scorul 28 - 22. Phoenix a revenit în joc în sfertul secund, cu 5.23 minute înainte de pauza mare, Miller a egalat pe tabelă la 30. După mai multe momente de egalitate Phoenix s-a desprins în finalul sfertului cu o triplă a lui Kalve și Hadzifezovic, omul finalului de repriză, iar la pauza mare Phoenix avea avantaj de 5 puncte, scor 47 - 42.

Echipa câștigătoare a jocului s-a decis în al treilea parțial al jocului. Cu 3.56 minute înainte de finalul parțialului Phoenix avea avantaj de 11 puncte, scor 65 - 54. Până la finalul sfertului trei Phoenix nu a mai marcat deloc, în schimb echipa de Craiova a marcat 16 puncte, a reușit un parțial 16 - 0!, cu care s-a instalat la conducere, scor 70 - 65, după trei sferturi. Ultima secvență a jocului a fost câștigată de echipa gazdă cu scorul 23 - 19. 

Tony Gugino a fost cel mai bun marcator al jocului cu 24 de puncte marcate. Pentru Phoenix au mai marcat: Hadzifezovic 17p, Miller 13p, Sabău 12p, Andrei 7p, Kalve 6p, Pavlovic 5p. După jocul de la Craiova Phoenix și SCMU sunt la egalitate 6 - 6, 18 puncte, locurile 7 - 8. Pentru Phoenix urmează un nou meci în deplasare, 14 ianuarie, de la ora 20.00, la Pitești cu BCMU.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger