Home » , , » BASCHET: Phoenix - un nou duel de play-off, miercuri, la Craiova

BASCHET: Phoenix - un nou duel de play-off, miercuri, la Craiova


După înfrângerea de la Târgu Mureș echipa masculină cu care CS Phoenix evoluează în LNBM are programat miercuri, 10 ianuarie, un nou joc important pentru calificarea în play-off. De la ora 19.30, echipa pregătită de Florin Nini va juca în Sala Ion Constantinescu din Craiova, cu cei de la SCMU Craiova. Jocul este restant din etapa a XI-a, ultima din tur, etapă ce s-a disputat la finalul anului trecut. 

Phoenix abordează meciul de la Craiova după o serie de trei înfrângeri consecutive, 73 - 83 cu SCM Timișoara, 75 - 91 cu U BT Cluj - Napoca și 78 - 85 cu Mureș Târgu Mureș, iar în clasamentul la zi din LNBM gălățenii supt pe locul 7, cu linia de clasament 6 - 5. Gazdele restanței de miercuri sunt una dintre echipele cu care Phoenix se luptă pentru calificarea în play-off-ul LNBM. După ce a disputat 11 jocuri echipa din Craiova are un bilanț 5 - 6, oltenii au obținut a cincea victorie duminică, 7 ianuarie, în jocul cu cei de la Târgu Mureș.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger