Home » , , » Florin Nini: ”2017 a fost un an în care ne-am văzut prietenii, ne-am văzut puterea”

Florin Nini: ”2017 a fost un an în care ne-am văzut prietenii, ne-am văzut puterea”


Președintele CS Phoenix Galați, Florin Nini, a făcut la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, un scurt bilanț al anului recent încheiat: ”Un an în care am avut de toate și bune și rele, în sensul că ne-am îndeplinit obiectivul și băieții și fetele, ținând cont de problemele financiare, după care a urmat o ne sincronizare în ceea ce privește organizarea pentru noul sezon. Au fost lucruri care ne-au arătat cu gândesc unii oameni, modul în care percep evoluția, creșterea și dezvoltarea unui club, timp în care, din păcate, nu ne-am debarasat de ideea și gândurile, să moară și capra vecinului, dacă a mea nu are succes.

Ne-am văzut prietenii, ne-am văzut puterea, am adunat oameni noi, la care nu ne așteptam, a fost un semnal de încredere, de continuare a proiectului început acum 17 ani. Deci, dacă vreți, pentru mine a fost un moment care ne-a arătat cu adevărat dacă avem forța necesară, ne-a arătat pe cine avem cu adevărat lângă noi. Dacă luăm partea pozitivă  acest lucru ne-a făcut mai puternici, mai încrezători în proiectele noastre viitoare. A fost o etapă desființarea echipei feminine, nu a secției feminine, și așa cum pasărea Phoenix renaște de fiecare dată și noi vom reveni cu echipa de fete, în cel mai scurt timp”, a spus Florin Nini.

Legat de parcursul echipei masculine Florin Nini a spus: ”Am început bine, cea mai bună  participare a echipei în Liga Națională de la înființare. Acest lucru se datorează faptului că s-a creat o îndârjire  de a nu renunța indiferent de probleme financiare, de fapt nu probleme financiare cât întârzierea care nu lasă un club să-și urmeze parcursul firesc. Am reușit un început de sezon, cel mai de la înființare. Suntem pe loc de play-off, cu siguranță vom rămâne pe loc de paly-off, ne dorim mai mult, chiar dacă nu este corelare între forța financiară și forța campionatului. Acest lucru ne bucură, ne motivează, vom lupta de la meci la meci, de la etapă la etapă,  să realizăm cât mai multe victorii, să realizăm cât mai multe lucruri frumoase”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger