Home » , , , » Florin Nini: ”În 2018 vom oferi atât cât vom primi. Dacă primim susținere, vom oferi susținere”

Florin Nini: ”În 2018 vom oferi atât cât vom primi. Dacă primim susținere, vom oferi susținere”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele CS Phoenix Galați, Florin Nini, a vorbit despre strategia pe care clubul gălățean o va adopta în anul 2018: ”În primul rând  trebuie să ne reorganizăm și să ne regândim strategiile, începând de la corpul tehnic  și continuând cu cel managerial. Consider că trebuie să îmbunătățim staff-ul tehnic, nu mă refer la seniori, în special la sectorul juvenil, pentru că acolo e nevoie de antrenori performanți, de antrenori valoroși, pe lângă cei pe care îi avem, să devenim mai buni, doar cu antrenori performanți putem forma jucători valoroși”, a spus Florin Nini.

Despre reorganizarea din punct de vedere al management-ului Nini a declarat: ”Din punct de vedere al managementului trebuie să regândim situația în care ne aflăm. Suntem într-un moment în care trebuie să ne reechilibrăm din punct de vedere financiar. În funcție de buget vom face o strategie corectă, pragmatică, nu doar cu eforturi din partea noastră din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, de a extinde un club care a crescut în mod corect și sănătos din punct de vedere organizatoric și sportiv. Dacă din lecțiile  primite în anul trecut am învățat ceva, este că trebuie să oferim cu aceeași măsură. Dacă primim susținere, vom oferi susținere. Noi ne vom face treaba în continuare, este o pasiune, o motivație, o obligație morală, educațională, din punct de vedere sportiv, dar trebuie în același timp o responsabilitate mult mai mare în ceea ce privește modul în care autoritățile și strategia, dacă există, autoritățile locale o privește și o îmbrățișează. Noi punem același suflet, dar vom oferi atât cât  vom primi. Este corect ca munca pe care o depunem, eforturile copiilor, părinților, antrenorilor, să fire respectate. O comunitate  se formează prin sprijin, când vor avea nevoie de noi vom da sprijinul, în situația în care nu vom primi același respect, vom oferi cât vom prim”.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger