Home » » FOTBAL: Anastasia Sivolobova - o nouă achiziție la FC Universitatea

FOTBAL: Anastasia Sivolobova - o nouă achiziție la FC Universitatea

foto: AFC Universitatea Galați
Gruparea gălățeană FC Universitatea, singurul club de fotbal feminin din regiune, își fortifică lotul pentru partea a doua a sezonului, parte a campionatului în care își propune promovarea în Liga I. Astfel, după Olga Cuşinova şi Irina Topal, lotul ”panterelor negre” a fost îmbunătățit cu încă o jucătoare din Republica Moldova. 

”Este vorba de Anastasia Sivolobova, 19 ani, a debutat în 2017 și la naționala de senioare a Moldovei. Transferam căpitanul echipei de pe locul patru, FC Belceanka, din campionatul Moldovei. Este o jucătoare tânără, de perspectiva, o jucătoare polivalenta, un aspect foarte important pentru echipa noastră”, ne-a spus Gabriel Călinescu, președintele și unul dintre antrenorii ”panterelor”.

Anastasia Sivolobova este a patra sportivă ce provine din Republica Moldova din lotul echipei gălățene, toate cele patru sunt și componente ale echipei naționale a Republicii de peste Prut. ”În momentul de față avem patru jucătoare din Republica Moldova: Anastasia Sivolobova - 19 ani, Irina Topal - 19 ani, Dumitrița Prisăcari - 24 de ani, și Olga Cusinova - 32 de ani”, ne-a spus președintele panterelor Gabriel Călinescu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger